Een perfect kapsel zonder borstel

Toilettage van  honden in  Nazareth met passende technieken

Afhankelijk van het ras dat uw hondje heeft is het belangrijk dat deze getoiletteerd wordt volgens de rasstandaard. Sommige rassen voorzien geen knippen of scheren maar gewoon een volledige borstelbeurt, gevolgd door een  wasbeurt om te eindigen in het föhnen van de vacht. Andere soorten moeten op regelmatige basis geschoren worden om de vacht in optimale conditie te houden.

Er zijn veel gevallen bekend waarbij de verzorging zo extreem verwaarloosd werd waardoor het onmogelijk werd om de hond nog op een normale manier te toiletteren. Hier moest dan noodzakelijk een stuk van de vacht worden afgeknipt om de hond opnieuw gezond en proper te maken.

Om dit te vermijden is een regelmatig bezoek aan ons salon zeer belangrijk. Wij verzorgen toilettage van honden uit Nazareth en alle andere omgevingen tot in de puntjes zodat de diertjes er opnieuw perfect gaan uitzien.

Kies niet zomaar voor eender welk salon voor toilettage van honden in Nazareth maar kies voor het beste en meest ervaren salon.  Wanneer u die juiste keuze maakt komt u ongetwijfeld in ons salon terecht waar wij uw trouwe viervoeter met veel plezier zullen ontvangen en verwennen.  Contacteer ons vandaag nog voor een afspraak.

Contacteer ons! 0499 42 68 54
Contacteer ons!0499 42 68 54