Een kat trimmen is niet altijd van de poes

Kattentrimsalon  in Nazareth trimt uw snorrebaard

Een raskat of een gewone langharige kat ziet er werkelijk schitterend uit als de vacht mooi onderhouden en gekamd is. Toch is dit soms een moeilijke karwei, wetende dat heel wat poezen buiten lopen en spelen en men totaal geen controle heeft waar de poezen allemaal op tocht gaan.

De vacht van een poes wordt hoofdzakelijk door de kat zelf onderhouden. Toch is dit in bepaalde gevallen niet mogelijk, zoals wanneer de poes dit door ziekte zelf niet meer kan doen of wanneer het gaat over een echt langharige poes die bijkomende hulp nodig heeft.

Bij soortgelijke gevallen staan wij als kattentrimsalon uit Nazareth klaar om u bij te staan. Wij verzorgen uw harige viervoeter van kop tot teen. Wanneer uw poes ons salon verlaat zal u ze niet meer herkennen, zo fantastisch zal de verzorgingsbeurt geweest zijn.

Bent u op zoek naar een kattentrimsalon in Nazareth of omstreken? Neem dan vandaag nog contact op met Maroef, hét trimsalon van de streek die zorgt voor de beste verzorging van uw liefelijke hond of kat.

Contacteer ons! 0499 42 68 54
Contacteer ons!0499 42 68 54