Hondenverzorging op maat

Hondenverzorging in Nazareth met een hart voor honden

Het verwennen van honden en de dieren een luxeleven gunnen komt de laatste tijd fel in de media. De dikwijls met luxe overladen honden weten soms niet waar ze het hebben. Ze krijgen voeding die op het grammetje gewogen wordt en daarnaast slapen ze als koning of koningin in een bed om u tegen te zeggen.

Uiteraard kan er heel wat overdreven worden maar toch is het goed verzorgen van uw viervoeter zeker belangrijk. Het onderhoud van de nagels, de oren en de vacht zijn een punt waar in veel gevallen te weinig aandacht aan wordt geschonken. Gevolg hiervan zijn huidaandoeningen, ontstekingen en de daarmee gepaard gaande ongemakken en pijn voor het dier.

In ons salon voor hondenverzorging in Nazareth bieden wij u een perfecte verzorging voor uw huisdier tegen een betaalbare prijs. Wij verzorgen de zaken die u vooraf aangeeft en laten uw dier genieten in de rustige, ontspannen sfeer van ons salon. Geen drukke bedoeningen maar een relaxmoment voor uw dier die er perfect zal uitzien wanneer u hem of haar terug meeneemt naar huis.

Kies dus ook voor een hondenverzorging op maat en laat uw hond op verwenkuur gaan bij dé specialist in hondenverzorging uit Nazareth. Uw hondje zal staan springen om terug te keren en u zal met plezier een nieuwe afspraak maken om uw lieveling opnieuw te zien stralen. Neem daarom vandaag nog contact met ons op!

Contacteer ons! 0499 42 68 54
Contacteer ons!0499 42 68 54