Een gezonde vacht doet wonderen

Hondentrimsalon uit Nazareth zorgt voor mooie hondjes

Iedere hond heeft een andere vacht en daarom is het ook van zeer groot belang de gepaste verzorging voor uw hond toe te passen.  Zelfs honden die van hetzelfde ras zijn kunnen toch een andere vacht hebben die gevormd werd door weersomstandigheden, leefomstandigheden en eventueel ook voorgaande vachtbehandelingen.

De vacht van een hond is uiteraard niet het enige die op regelmatige tijdstippen moet verzorgd worden. Ook de oortjes en de nagels dienen goed opgevolgd te worden.  Daarnaast is een bad op regelmatige tijdstippen ook goed voor de huid van uw dier.

Omdat niet alle mensen dit zelf thuis willen doen of dit kunnen doen staan wij als hondentrimsalon te Nazareth paraat met al ons gespecialiseerd materiaal om uw hond de nodige verzorging op maat te bieden. Alles gebeurt in een uiterst ontspannen sfeer zodat het dier zo veel mogelijk op zijn gemak gesteld wordt. Uiteraard zal ieder dier dat voor de eerste keer langskomt wat onwennig zijn maar dit zullen ze al snel vergeten zijn eens ze ervaren wat voor een leuke beurt ze krijgen.

Wil u ook het beste bieden aan uw trouwe vriend en lijkt zijn of haar vacht niet optimaal in conditie. Maak dan meteen een afspraak met ons hondentrimsalon te Nazareth en wij verzorgen uw hond van kop tot teen zodat het lijkt alsof de hond nog nooit buiten had gelopen. 

Contacteer ons! 0499 42 68 54
Contacteer ons!0499 42 68 54