Op regelmatige tijdstippen uw hond laten plukken

Hond plukken in  Nazareth zodat de vachtstructuur niet zou veranderen

Voor sommige mensen zal het plukken van een hond raar klinken. Men denkt daarbij meteen aan een kip die wordt kaalgeplukt maar dit is bij een hond absoluut niet het geval. Een hond wordt geplukt wanneer deze “plukrijp” is en dit betekent dat men het losse haar op de juiste manier verwijderd.

Plukken van een hond is noodzakelijk bij plukhonden omdat de dieren anders zowel van structuur verandert en de mooie kleur wordt vaag. Maar er zijn ook honden die totaal niet tegen plukken kunnen zodat in deze gevallen moet overgegaan worden tot het knippen van de honden.  

Uiteraard kan niet iedereen zomaar een hond plukken. Nazareth en een aantal omliggende steden en gemeentes beschikken over een zeer ervaren persoon op dit vlak. Bij hondenkapsalon Maroef kan u terecht voor alle vormen van toilettage en honden plukken. Ook poezen zijn hier welkom.

Vele mensen weten nog niet dat een hond plukken in Nazareth ook kan gedaan worden door dit erkend salon.  Een hart voor dieren en een ondersteunend woordje voor de baasjes die soms zenuwachtiger zijn dan de honden zelf zorgt ervoor dat u nooit meer van hondenkapsalon zal willen veranderen.

Neem vandaag nog contact met ons op!

Contacteer ons! 0499 42 68 54
Contacteer ons!0499 42 68 54